понеделник, 24 август 2020 г.

круизен кораб




Саудитското морско пристанище на Dhiba получи в неделя първия туристически круизен кораб (Silver Spirit)
 и първия, който идва на пристанище, в Кралство Саудитска Арабия.
Корабът пристигна тук с цел зареждане и допълване на процедурите за участие в туристическата програма, свързана с пътуванията на местните туристически кораби (Oubhur, in the Summer), в контекста на саудитския летен сезон (Tanaffus) от тази година.
Функционирането на туристически пътешествия ще бъде открито на пристанище (King Abdullah Port, in King Abdullah Economic City, Rabigh via Yanbu Commercial Port and then to Sandalla Island, in Neom ),, в съответствие с интегрирана система от високо напреднали оперативни морски услуги и арматури.
 Саудитската агенция за туризъм (STA) обяви, че круизните кораби на Саудитска Арабия ще се впуснат в  Червено море на 27 август, което ще даде на почиващите изключително луксозен туристически опит.
Круизните кораби ще дадат възможност на туристите да преоткрият плажовете и островите на Червено море през лятото, като прекарват открита морска ваканция с изключителния лукс на петзвездна категория, наслаждавайки се на луксозни ястия на борда на един от най-луксозните круизни кораби в света ,
Стартирането на круизните кораби е част от инициативата за летния сезон, озаглавена „Танафус“ (Дишане), която продължава от 25 юни до 30 септември.
Той ще предостави изключително туристическо изживяване, чрез което се стреми да подчертае туристическите съкровища в Червено море и да даде възможност на туристите да се насладят на огромния туристически потенциал, който се намира по крайбрежието на Червено море в Кралството.
Очаква се круизните кораби да предоставят широк спектър от възможности и пакети, тъй като властта призова най-добрите компании за круизни кораби в света да експлоатират луксозни кораби в крайбрежията на Червено море с различни пътища и станции.
Съоръженията в круизния кораб включват редица частни ресторанти според наличния пакет, а услугите на неговите секции варират от луксозни до най-високия лукс, а цените на стаите и апартаментите варират в зависимост от местоположението им на палубата на кораба.
Има интериорни стаи с прозорец с изглед към Червено море и други с балкон, докато частните апартаменти се радват на допълнителни функции, включително личен асистент, частни асансьори, поддържани с магнитни карти, и отворени услуги за хранене и безалкохолни напитки 24 часа в денонощието.












Няма коментари:

Публикуване на коментар